• Ore Us Polo Assn USPA1057-03

Ore Us Polo Assn USPA1057-03

219.00€

Etiketat: US POLO ASSN

Orë origjinale nga brendi i njohur amerikan US POLO ASSN. të punuara me dizajne të bukura dhe kualitet të lartë, ora vjen me kuti te veçantë bashkë me certifikaten e garancionit per 2 vite.

Shkruaj një vlerësim

Ju lutemi identifikohuni ose regjistrohuni për ta vlerësuar