Programi i partneritetit

ORA Watches & Eyewear Programi i partneritetit është falas dhe u mundëson anëtarëve të fitojnë të ardhura duke vendosur një lidhje ose lidhje në faqen e tyre të internetit që reklamon ORA Watches & Eyewear ose produkte specifike në të. Çdo shitje e bërë për klientët që kanë klikuar në ato lidhje do të fitojnë komisionin e partneritetit. Norma standarde e komisionit është aktualisht 5%.

Për më shumë informacione, vizitoni faqen tonë FAQ ose shikoni kushtet tona të partneritetit & kushtet.

Partneritetet e reja

Unë nuk jam aktualisht një partner.

Klikoni Vazhdo më poshtë për të krijuar një llogari të re të partneritetit. Ju lutemi vini re se kjo nuk është e lidhur në asnjë mënyrë me llogarinë tuaj të klientit.

Vazhdo

Kyçja e partnerëve

Unë jam një partner ekzistues.

Fjalëkalimi i harruar