Dyqanet tona

Dyqani 1

  1. Dyqani ORA - Prishtinë

  Në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve  

  Rruga Luan Haradinaj, Prishtinë

  Tel: +383 (0) 49 830 930

 

Dyqani 2

  2. Dyqani ORA - Prishtinë

  Në Albi MALL - Veternik

  Kati 3, afër këndit të ushqimit

  10000, Prishtinë

  Tel: +383 (0) 49 860 960

Dyqani 2

  3. Dyqani ORA - Prishtinë

  Në Minimax - Shopping Center

  Rruga Ferid Curri, 10000, Prishtinë

  Tel: +383 (0) 49 678 789