SERVISIM I ORËVESERVISIM PROFESIONAL TË ORËVE

Ne ju ofrojmë servisim profesional dhe pjesë rezervë për të gjitha llojeve të orëve si dhe shërbime të tjera si pastrim, konfirgurim apo polirim të orëve në mënyrë ju të bëni zgjidhje çdo herë për problemet tuaja sa i përket orëve.


DISA NGA SHËRBIMET TONA:

 • Ndërrim të baterive
 • Ndërrim të rrypave
 • Ndërrimin e xhamave
 • Rregullim të mekanizmit
 • Pastrime nga uji dhe avulli
 • Pastrim, lyerje dhe kalibrim të orëve automatike
 • Polirim të kasës dhe rrypave metalik nga gërvishje
 • Si dhe shërbime tjera sipas kërkesave tuaja


PJESË REZERVË PËR ORË:

 • Rrypa lëkure, metali, gome etj.
 • Bateria nga brende botërore me garancion
 • Çelsi (rrota) për konfigurim të akrepave
 • Butona të ndryshëm
 • Katrama dhe pjesë shtesë për zingjir apo rrypa
 • Akrepa, shenja apo tregues të ndryshëm
 •  Xhama për shumicën e llojeve të orëve
 • Mekanizma të ndryshëm me bateri
 • Si dhe pjesë tjera të ndryshme specifike


QENDRA E SERVISIT

Për të gjitha shërbimet e cekura më lartë ju lutem na vizitoni qendren e servisit që gjendet në Dyqanin ORA te NEWBORN, Pallati i Rinisë, Rr. Luan Haradinaj Nr.91, Prishtinë, aty ndodhen mjeshtrit gjatë gjithë kohës të cilët mund të ju informojnë detajisht sa i përket shërbimeve, çmimeve, kohës etj. 


Ju mund të kontaktoni edhe në Telefon (Whatsapp dhe Viber) në numrin: +383 49 830 930