Rreth nesh

Kush jemi ne?

Ne jemi  ORA GROUP SHPK - Kompani e specializuar për shitjen dhe servisimin e orëve të dorës.

Ne ju ofrojmë orë dore origjinale nga brendet më të njohura botërore si: CITIZEN, SWATCH, JACQUES LEMANS, PIERRE CARDIN, LEE COOPER, ZEPPELIN, QUANTUM, ROAMER, ADORA, DANISH DESIGN etj.

Produktet tona mund ti bleni në Dyqanet tona ose online në www.ora-ks.com .

Për të gjitha orët e shitura nga ne, ofrojmë 2 vite garancion internacional si dhe mbeshtetje dhe servisim të vazhdueshëm.

Ne jemi të përkushtuar që të ofrojmë zgjidhje për të gjithë.

 

Vizioni

Të jemi lider në treg për produktet dhe shërbimet që i ofrojmë dhe pik mbështetëse e përhershme duke ofruar zgjidhje për të gjithë klientët.

 

Misioni

Të ofrojmë zgjedhje të madhe të orëve për të gjithë me çmimet më të volitshmet në treg, kualitet të lartë dhe mbeshtetje te vazhdueshme pas shitjes me qëllim të realizimit të objektivit tonë kryesor që është arritja e kënaqësisë maksimale të klientëve dhe shëndrimi i tyre ne klient të përjetshëm.

 

Vlerat tona

  • Përkushtimi ndaj punës dhe arritjes së objektivave të ndërmarrjes,
  • Rrespekti i veçantë ndaj klientëve, partnerëve dhe kolegëve,
  • Ofrimi i produkteve cilësore me shërbim cilësorë,
  • Përmirësimi i vazhdueshëm me qëllim të ofrimit të një spektri të gjerë të zgjidhjeve të kënaqshme për të gjithë konsumatorëve,
  • Të hapur për çdo kritik me qëllim të përmirësimit dhe plotësimit të gjitha kërkesave të konsumatorëve,