• Rrypa Lëkure RR034

Rrypa Lëkure RR034

15.00€

  • Kodi i produktit: RR034
  • Gjendja: Në stok

Etiketat: RRYPA

Rypa për orë dore të punuar nga lëkura me kualitet të lartë dhe dizajne nga trendet më të fundit.

Shkruaj një vlerësim

Ju lutemi identifikohuni ose regjistrohuni për ta vlerësuar