• Kulete Pierre Cardin JAC.C018

Kulete Pierre Cardin JAC.C018

31.20€ 39.00€

Etiketat: PIERRE CARDIN

Kuleta origjinale nga brendi i njohur parisien PIERRE CARDIN të punuara me dizajne të bukura dhe kualitet të lartë.

Shkruaj një vlerësim

Ju lutemi identifikohuni ose regjistrohuni për ta vlerësuar