Dyqanet tona

Dyqani 1

  1. Dyqani ORA - Prishtinë

  Në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve  

  Rruga Luan Haradinaj, Prishtinë

  Tel: +383 (0) 49 830 930

 

Dyqani 2

  2. Dyqani ORA - Prishtinë

  Në Albi MALL - Veternik

  Kati 3, afër këndit të ushqimit

  10000, Prishtinë

  Tel: +383 (0) 49 860 960

Dyqani 2

  3. Dyqani ORA - Prishtinë

  Në Minimax - Shopping Center

  Rruga Ferid Curri, 10000, Prishtinë

  Tel: +383 (0) 49 678 789

Dyqani 4

  4. Dyqani ORA - Mitrovicë

  Në Emona Center, në Qendër

  Rruga Agim Hajrizi, 40 000, Mitrovicë

  Tel: +383 (0) 49 860 960

Dyqani 5

  5. Dyqani ORA - Gjilan

  Në qendër të qytetit, (te IPKO)

  Rruga Adem Jashari, 60000, Gjilan

  Tel: +383 (0) 49 657 657

Dyqani 6

  6. Dyqani ORA - Vushtrri

  Në Emona Center, në Hyrje

  Magjistralja Pr-Mitro, 42000, Vushtrri 

  Tel: +383 (0) 49 657 657