• Ore Jacques Lemans 1-1878D

Ore Jacques Lemans 1-1878D

119.20€ 149.00€

Etiketat: JACQUES LEMANS

Orë origjinale nga brendi i njohur botërorë JACQUES LEMANS të punuara me dizajne të bukura dhe kualitet të lartë, ora vjen me kuti te veçantë bashkë me certifikaten e garancionit per 2 vite.

Shkruaj një vlerësim

Ju lutemi identifikohuni ose regjistrohuni për ta vlerësuar