JUNKERS

Ore Junkers 6182-2

JUNKERS

Ore Junkers 6182-2

114.50€ 229.00€ Pa Taksa: 114.50€

Orë origjinale nga brendi i njohur gjerman JUNKERS të punuara me dizajne të bukura dhe kualitet të lartë, ora vjen me kuti te veçantë bashkë me certifikaten e garancionit per 2 vite...

Ore Junkers 6288-2

JUNKERS

Ore Junkers 6288-2

99.50€ 199.00€ Pa Taksa: 99.50€

Orë origjinale nga brendi i njohur gjerman JUNKERS të punuara me dizajne të bukura dhe kualitet të lartë, ora vjen me kuti te veçantë bashkë me certifikaten e garancionit per 2 vite...

Ore Junkers 6380-2

JUNKERS

Ore Junkers 6380-2

124.50€ 249.00€ Pa Taksa: 124.50€

Orë origjinale nga brendi i njohur gjerman JUNKERS të punuara me dizajne të bukura dhe kualitet të lartë, ora vjen me kuti te veçantë bashkë me certifikaten e garancionit per 2 vite...

Duke shfaqur 1 deri në 3 nga 3 (1 faqe)