Mundësi punësimi

Mundësi punësimi

Ne jemi një kompani e cila po rritet me trende të larta zhvillimi duke zgjëruar veprimtarinë e saj, duke hapur dyqane të reja dhe duke krijuar vende të reja pune.

Ne gjithmonë jemi në kërkim të njerëzve të cilët janë të përkushtuar për punë, për njerëz që kanë synime të mëdha për të u zhvilluar, për të pasur një punë serioze dhe afatëgjate si dhe për të arritur qëllime të mëdha në jetë.

Nëse mendoni që jeni të aftë, keni kapacitet, energji për punë, nëse jeni të gatshem për sfida dhe dëshironi të arrini rezultate atëherë keni gjetur vendin e duhur për të aplikuar.

Në rast se nuk ka vende të lira ne do ti ruajmë CV-it dhe do të ju kontaktojmë si të kemi nevojë.

 

Si të aplikoni ?

Për te aplikuar në kompaninë tonë ju duhet të na dërgoni një CV të plotësuar në formatin Europass të cilën mund ta shkarkoni duke klikuar mbi butonin më poshtë. Pasi ta keni plotësuar CV-në dërgojeni në emailin tonë zyrtarë :[email protected]

CV-së duhet të i bashkangjitet edhe një foto e formatit të pasaportës apo indeksit si dhe dokumentet të cilat dëshmojnë për aftësitë dhe përgatitjet tuaja të cekura në CV.

Shkarko