Mundësi bashkëpunimi

Mundësi bashkëpunimi

Ne jemi një kompani në zhvillim e sipër dhe jemi shumë të interesuar të gjejmë partner afarist të cilët janë të interesuar të bashkëpunojnë me ne në të gjitha fushat duke filluar nga furnizimi, shitja dhe blerja me shumicë apo pakicë, marketingu, financimi, transporti, etj.

Strategjia jonë kryesore është bashkëpunimi i mirëfillt dhe vendosja e mardhënjeve të mira me të gjithë duke perfshirë edhe konkurrentët tanë.

Për çdo ide, ofertë apo kerkesë që keni, ne jemi të hapur dhe ju mund të na kontaktoni në çdo kohë me telefon apo email:

Tel: +383 (0) 49 77 80 80

Email: [email protected]


Ju mirëpresim.