Ore Police PL.14006JS-61

119.00 59.50

Kodi:
PL.14006JS-61

Porosite:

POLICE:

Orë dore origjinale nga brendi i njohur italian POLICE.

E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket).

Ora ka 2 Vite garancion, si dhe kutinë bashk me certifikaten e garancionit internacional.

Designed by POLICE,  ITALY.

 

Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona.

http://ora-ks.com/dyqanet