Ore Danish Design IQ22Q1128

219.00 153.30

Kodi:
IQ22Q1128

Porosite:

DANISH DESIGN:

Orë dore origjinale nga brendi i njohur botëror DANISH DESIGN.

E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket).

Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion.

 

Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona.

http://ora-ks.com/dyqanet