Ore Quantum HNG949.652

179.00 143.20

Kodi:
HNG949.652

Porosite:

QUANTUM:

Orë dore origjinale nga brendi i njohur botëror QUANTUM.

Kualitet i lartë dhe dizajni unik italian i bënë orët Quantum të dallohen nga tjerat.

Ora vjen me kuti origjinale dhe karten e garancionit per 2 Vite.

QUANTUM - The Big Time.

 

Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona.

http://ora-ks.com/dyqanet