Ore Lee Cooper LC07295.130

69.00

Kodi:
LC07295.130

Porosite:

LEE COOPER: Orë dore origjinale nga brendi i njohur anglez LEE COOPER. Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. Since 1908 - London. Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona. http://ora-ks.com/dyqanet