Ore Swatch SYXS136

165.00 132.00

Kodi:
SYXS136

Porosite:

SWATCH:

Orë dore origjinale nga brendi i njohur Zviceran SWATCH.

Stil i pastër Zviceran me kualitet dhe qëndrueshmëri të lartë.

 • WATER RESISTANT
  3 Bar
 • STRAP MATERIAL
  Leather
 • CLASP MATERIAL
  Stainless Steel
 • STRAP BUCKLE
  Buckle
 • CASE MATERIAL
  St. Steel

 

Ora vjen me kuti origjinale dhe karten e garancionit per 2 Vite.

SWATCH - of Zwitzerland.

 

Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona.

http://ora-ks.com/dyqanet