Ore Jacques Lemans 1-1932E

179.00 125.30

Kodi:
1-1932E

Porosite:

JACQUES LEMANS: Orë dore origjinale nga brendi i njohur botëror JACQUES LEMANS. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora ka 2 Vite garancion, si dhe kutinë bashk me certifikaten e garancionit internacional. Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona. http://ora-ks.com/dyqanet