DIESEL

Ore Diesel DZ7358

349.00174.50

DIESEL: Orë dore origjinale nga brendi i njohur DIESEL. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion.   Për ta ...