Ore Diesel DZ7358

349.00 174.50

Kodi:
DZ7358

Porosite:

DIESEL:

Orë dore origjinale nga brendi i njohur DIESEL.

E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket).

Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion.

 

Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona.

http://ora-ks.com/dyqanet