PIERRE CARDIN

Ore Pierre Cardin PC100221F09

139.0097.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC100531X03

139.0097.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC102571F04

99.0069.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC104911F07

129.0090.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC104952F07

119.0083.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105112F02

119.0083.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105112F03

129.0090.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105172F04

129.0090.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105172F05

149.00104.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105232F01

99.0069.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105232F02

79.0055.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105232F03

89.0062.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105371F05

109.0076.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105371F10

139.0097.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105391F04

119.0083.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105391F07

139.0097.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105692F01

99.0069.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105692F02

99.0069.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105732F04

129.0090.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105752F01

119.0083.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105911F05

109.0076.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105911F11

119.0083.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105962F02

169.00118.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105962F06

199.00139.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC105962F09

199.00139.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC106032F05

149.00104.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC106091F01

109.0076.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC106091F04

119.0083.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC106091F07

109.0076.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC106192F02

119.0083.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC106542F02

119.0083.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC106542F04

129.0090.30

PIERRE CARDIN: Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion. &nbs...

Ore Pierre Cardin PC106952F20

159.00111.30

Pierre Cardin, ore pierre cardin, ora pierre cardin, pierre cardin watches, pierre cardin TIME, pierre cardin, ore dore, ora, ora-ks, ora te dores, sahata, ora kosov, ora prishtin, ora te mira, or, or...

Ore Pierre Cardin PC106952F21

179.00125.30

Pierre Cardin, ore pierre cardin, ora pierre cardin, pierre cardin watches, pierre cardin TIME, pierre cardin, ore dore, ora, ora-ks, ora te dores, sahata, ora kosov, ora prishtin, ora te mira, or, or...

Ore Pierre Cardin PC107091S02

249.00174.30

Pierre Cardin, ore pierre cardin, ora pierre cardin, pierre cardin watches, pierre cardin TIME, pierre cardin, ore dore, ora, ora-ks, ora te dores, sahata, ora kosov, ora prishtin, ora te mira, or, or...

Ore Pierre Cardin PC107541F02

159.00111.30

Pierre Cardin, ore pierre cardin, ora pierre cardin, pierre cardin watches, pierre cardin TIME, pierre cardin, ore dore, ora, ora-ks, ora te dores, sahata, ora kosov, ora prishtin, ora te mira, or, or...

Ore Pierre Cardin PC107541F04

149.00104.30

Pierre Cardin, ore pierre cardin, ora pierre cardin, pierre cardin watches, pierre cardin TIME, pierre cardin, ore dore, ora, ora-ks, ora te dores, sahata, ora kosov, ora prishtin, ora te mira, or, or...

Ore Pierre Cardin PC107551F01

159.00111.30

Pierre Cardin, ore pierre cardin, ora pierre cardin, pierre cardin watches, pierre cardin TIME, pierre cardin, ore dore, ora, ora-ks, ora te dores, sahata, ora kosov, ora prishtin, ora te mira, or, or...

Ore Pierre Cardin PC107551F05

179.00125.30

Pierre Cardin, ore pierre cardin, ora pierre cardin, pierre cardin watches, pierre cardin TIME, pierre cardin, ore dore, ora, ora-ks, ora te dores, sahata, ora kosov, ora prishtin, ora te mira, or, or...

Ore Pierre Cardin PC107572F02

99.0069.30

Pierre Cardin, ore pierre cardin, ora pierre cardin, pierre cardin watches, pierre cardin TIME, pierre cardin, ore dore, ora, ora-ks, ora te dores, sahata, ora kosov, ora prishtin, ora te mira, or, or...