Ore Pierre Cardin PC102571F04

99.00 69.30

Kodi:
PC102571F04

Porosite:

PIERRE CARDIN:

Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN.

E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket).

Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion.

 

Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona.

http://ora-ks.com/dyqanet