Ore Pierre Cardin PC104952F07

119.00 83.30

Kodi:
PC104952F07

Porosite:

PIERRE CARDIN:

Orë dore origjinale nga brendi i njohur PIERRE CARDIN.

E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket).

Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion.

 

Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona.

http://ora-ks.com/dyqanet