Kulete Police PT028489-4-1

39.00

Kodi:
PT028489-4-1
Brendi:
Police

Porosite:

Kuletë xhepi e dizajnuar nga brendi i njohur italian POLICE

E punuar nga lëkura origjinale me kualitet të lartë dhe standarde botërore

Të gjitha kuletat kan paketimin e vet të brenduar nga POLICE

 

Për të shikuar nga afër na vizitoni dyqanet tona në www.ora-ks.com/dyqanet