Ore Lee Cooper LC06644.330

49.00

Kodi:
LC06644.330

Porosite:

LEE COOPER:

Orë dore origjinale nga brendi i njohur anglez LEE COOPER.

Ora vjen me kuti origjinale dhe ka 2 Vite garancion.

Since 1908 - London.

 

Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona.

http://ora-ks.com/dyqanet