FOSSIL

Ore Fossil BQ1055

129.0064.50

FOSSIL: Orë dore origjinale nga brendi i njohur amerikan FOSSIL. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora ka 2 Vite garancion, si dhe kutinë bashk me certifikaten e gar...

Ore Fossil BQ1194

109.0054.50

FOSSIL: Orë dore origjinale nga brendi i njohur amerikan FOSSIL. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora ka 2 Vite garancion, si dhe kutinë bashk me certifikaten e gar...

Ore Fossil ES3939

169.0084.50

FOSSIL: Orë dore origjinale nga brendi i njohur amerikan FOSSIL. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora ka 2 Vite garancion, si dhe kutinë bashk me certifikaten e gar...

Ore Fossil JR-9388

89.0044.50

FOSSIL: Orë dore origjinale nga brendi i njohur amerikan FOSSIL. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora ka 2 Vite garancion, si dhe kutinë bashk me certifikaten e gar...

Ore Fossil JR1440

189.0094.50

FOSSIL: Orë dore origjinale nga brendi i njohur amerikan FOSSIL. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora ka 2 Vite garancion, si dhe kutinë bashk me certifikaten e gar...

Ore Fossil TI1005

299.00149.50

FOSSIL: Orë dore origjinale nga brendi i njohur amerikan FOSSIL. E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket). Ora ka 2 Vite garancion, si dhe kutinë bashk me certifikaten e gar...