Ore Fossil JR1440

189.00 94.50

Kodi:
JR1440

Porosite:

FOSSIL:

Orë dore origjinale nga brendi i njohur amerikan FOSSIL.

E punuar në Stainless Steel (çelik që nuk ndryshket).

Ora ka 2 Vite garancion, si dhe kutinë bashk me certifikaten e garancionit internacional.

 

Për ta provuar dhe shikuar nga afër mund të na vizitoni në dyqanet tona.

http://ora-ks.com/dyqanet